ІНАВГУРАЦІЯ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ В ІНСТИТУТІ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ КУЛЬТУРИІНАВГУРАЦІЯ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ В ІНСТИТУТІ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ КУЛЬТУРИ

Posted on Posted in Без категорії

7 жовтня 2015 року в Інституті європейської культури Познанського університету імені Адама Міцкевича  у місті Гнєзно відбулися урочистості з нагоди початку нового навчального року 2015-2016, у яких взяли участь співробітники  Польського культурно-освітнього центру УДПУ імені Павла Тичини  проф. Ігор Кривошея і Катерина Кузан. DSCN4329Активна співпраця УДПУ імені Павла Тичини та Познанського університету імені А. Міцкевича триває у рамках реалізації програми подвійного диплома. У навчальному році 2015-2016 участь у даній програмі візьмуть 6 студентів УДПУ, які навчатимуться за напрямом «європейська комунікація».

DSCN4319Урочистості відкрив проректор з навчальної роботи професор Кшиштоф Красовський. У своїй привітальній промові  проректор відзначив здобутки та успіхи викладачів та студентів  Інституту європейської культури. З вітальним словом до присутніх звернулися директор Інституту проф. Лешек Мрозевич та запрошені гості. Після виступів відбулася так звана «імматрикуляція» – урочиста  посвята  першокурсників у студенти та прийняття урочистої присяги.

4a80fc75ab35bb5442febad17883d436_XLА символічну першу лекцію на тему: «Камінь у державі перших П’ястів» провів професор Януш Скочилас.

DSCN4328

Урочистості завершилися традиційним співом академічного гімну «Gaudeamus».

Залишити відповідь