ЛІТНЯ ШКОЛА В ЖЕШОВІ ПРОДОВЖУЄТЬСЯЛІТНЯ ШКОЛА В ЖЕШОВІ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

Posted on Posted in Без категорії

Все ще триває  навчання студентів Колегіуму міждисциплінарних індивідуальних гуманітарних студій Алли Розкиданої, Ангеліни Коломієць, Олени Чопенко та студентки факультету української філології Тетяни Драганової у літній школі Жешівського Університету (Польща). 

GO7iRr9aH3cВідвідуючи заняття з граматики польської мови, музики, літератури та історії студенти збагачуються знаннями, примножуючи попередні вміння  та навички. Пристосовуватись до нового мовного середовища учасникам школи допомагають викладачі університету,  які організовують різноманітні зустрічі з польськими діячами культури. Зокрема, студенти мали можливість поспілкуватися з видатним польським діячем, митцем поетичного слова Мечиславом Липом.

rLpMeLTcbw4По закінченні зустрічі відбулася автограф-сесія.

ziplpWwpIkE

З метою розширення світогляду студентів-мовців, створено маршрути подорожей польськими містами. На цьому тижні відбулася  поїздка до мальовничого містечка Ланьцут, в самому серці якого знаходиться середньовічний замок,  що  до XVII століття був одним з найпрекрасніших замків Європи, адже його інтер’єр відрізнявся небувалою розкішшю і смаком, завдяки роботі найвідоміших архітекторів і художників того часу.

JHiaT_3JRp0

 

 

NZFYMyFUVuAНайближчим часом  на наших студентів чекають незабутні подорожі до нових міст Польщі (Перемишль, Красичин, Болестрашичі), урочисте закриття літньої школи, нагородження дипломами   та звичайно повернення на Батьківщину.

PcwgEvXsne0

Залишити відповідь