ДО УВАГИ НАУКОВЦІВ!

Posted on Posted in Без категорії, Новини

             

XI конкурс імені Єжи Ґєдройця

  Оголошено XI конкурс імені Єжи Ґєдройця на найкращі роботи, присвячені історії та сучасності Польщі, а також польсько-українським взаєминам. Перший такй конкурс був оголошений Посольством Республіки Польща в Україні з нагоди Року Єжи Ґєдройця у 2006 році. Охочі взяти участь у цьогорічному конкурсі повинні надіслати :

  • бакалаврську, маґістерську або кандидатську роботу (як в електронному, так і в роздрукованому вигляді), присвячену польській історії, сучасності Польщі аб опольсько-українським взаєминам, захист якої відбувся у будь-якому українському університеті в 2016/2017 навчальному році;
  • короткий зміст роботи (резюме або автореферат);
  • свою біографію.

Умовою участі у Конкурсі є українське громадянство. Для переможців передбачено нагороди: для кандидатських робіт: І нагорода – 1000 євро, ІІ – 500 євро, ІІІ – 300 євро, для маґістерських робіт: І нагорода – 300 євро, ІІ – 250 євро, ІІІ – 200 євро, для бакалаврських робіт: І нагорода – 200 євро, ІІ – 150 євро, ІІІ – 100 євро. Центр східноєвропейських студій Варшавського університету підготував у цьому році додаткову нагороду для лауреатів І нагороди у категорії кандидатських та маґістерських робіт – одномісячне наукове перебування у Варшаві. Фраґменти найкращих праць будуть надруковані у міжнародному щорічнику «Польські студії», який видається Києво-Могилянською академією та Центром східноєвропейських студій Варшавського університету. Останній термін подачі: до 25 червня 2017 року. Роботи подавати у відділ наукових досліджень, інновацій та міжнародного співробітництва.    

Залишити відповідь