ВІДБУВСЯ КРУГЛИЙ СТІЛ НА ТЕМУ «МЕХАНІЗМИ ВПЛИВУ ГРОМАДСЬКОСТІ ТА БЕНЕФІЦІАРІВ НА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ВИЩОЇ ОСВІТИ В УКРАЇНІ»ВІДБУВСЯ КРУГЛИЙ СТІЛ НА ТЕМУ «МЕХАНІЗМИ ВПЛИВУ ГРОМАДСЬКОСТІ ТА БЕНЕФІЦІАРІВ НА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ВИЩОЇ ОСВІТИ В УКРАЇНІ»

Posted on Posted in Без категорії

23 серпня 2016 року у стінах УДПУ імені Павла Тичини за ініціативи Польського культурно-освітнього центру відбувся круглий стіл на тему: «Механізми впливу громадськості та бенефіціарів на забезпечення якості вищої освіти в Україні». Захід відбувся за сприяння  ГО «Інститут політики та урядування» та Посольства США в Україні. У роботі круглого столу взяло участь 15 співробітників УДПУ. DSC_7787Модератор круглого столу кандидат економічних наук, доцент Івано-Франківського навчально-наукового інституту менеджменту ТНЕУ Олег Серняк представив ідею запровадження інституту незалежних освітніх аудиторів у системі вищої освіти України.

DSC_7776У ході засідання учасники обмінялися думками щодо проблеми підвищення якості вищої освіти та громадського контролю забезпечення якості вищої освіти в Україні, шляхом залучення вищезгаданого інституту незалежних освітніх аудиторів, громадськості, роботодавців та студентства.

DSC_7778Значну увагу під час зустрічі було приділено обговоренню  європейського досвіду, з метою подальшого впровадження його позитивних аспектів у вітчизняну практику.

DSC_7788 За результатами роботи круглого столу буде видано збірник тез учасників.

Залишити відповідь